Esti advertiser? 2018-05-14T08:49:47+00:00

Campanii targetate

Adreseaza-te publicului tinta pentru promovarea afacerii tale

Bloggeri creativi

Punem pret pe calitatea si originalitatea articolelor participante

Win Win

 La campanii au participat pana acum mai mult de 1360 de bloggeri!

Brand Awareness

Cel mai bun exemplu este reprezentat de campania „Se cauta ambasador pentru Zorile Store” la care au participat in numai 5 zile un numar de 228 de bloggeri.

Clienti & Testimoniale

Peste 500 de clienti satisfacuti

Am fost placut surprinsi de colaborarea cu BlogAwards si de profesionalismul lor.Nu stim exact cum putem masura reusita si in conversii dar este un canal bun de comunicare si vom mai incerca si alte campanii

Echipa LaFemme

Profesionalismul, promptitudinea si perseverenta caracterizeaza platforma BlogAwards. Vom apela si pe viitor la serviciile BlogAwards pentru a ne promova pe bloguri si pe retelele sociale.

CrisSmile
Am apelat la BlogAwards pentru a ne promova in Social Media si am fost foarte multumiti de rezultate. Atat articolele de pe bloguri, cat si implicarea participantilor pe retelele sociale ne-a determinat sa revenim cu noi campanii pe prima platforma din Romania care organizeaza campanii si concursuri pentru bloggeri.
Echipa Dental Praxis

Datorita eficientei primei campanii organizate prin intermediul platformei BlogAwards.ro, am lansat alte noi campanii, cu rezultate care ne-au intrecut asteptarile. Seriozitatea este cel mai important atu al BlogAwards.

Echipa DDD

Am fost surprinsi in mod placut de articolele inscrise de bloggeri, precum si de profesionalismul si promptitudinea echipei BlogAwards. Am cosntruit impreuna cu reprezentantii BlogAwards o relatie bazata pe respect, al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Recomandam cu incredere BlogAwards tututor firmelor care doresc sa se promoveze cu succes pe bloguri.

Ionut Lungu – Power Laptop
Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

Cele mai noi campanii in inboxul tau.

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei afla primul atunci cand lansam noi campanii si concursuri.
Aboneaza-te
close-link