Dupa cum ai observat, la inceputul anului 2018, platforma BlogAwards.ro si-a schimbat infatisarea si modul de inscriere in campaniile pe care le gazduieste.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la campaniile BlogAwards?

– In primul rand ai nevoie de un blog.
– Arunca o privire pe campaniile pentru bloggeri in desfasurare si vezi care dintre acestea se potriveste stilului tau de redactare a articolelor.
– Citeste cu atentie cerintele campaniilor si participa la cele care te atrag. Pentru a putea participa la o campanie, trebuie sa ai un blog cu o anumita vechime sau/si un anumit numar de articole (in cadrul regulamentului fiecarei campanii sunt specificate vechimea minima a blogurilor si numarul minim de articole publicate pe blogul/blogurile cu care vrei sa participi la campania/concursul care ti-a atras atentia). La unele campanii este posibil sa apara si alte cerinte care vor fi publicate pe pagina concursului.
– Poti participa la campaniile BlogAwards si daca ai mai multe bloguri.
– Scrie articolul participant la campania care ti-a atras atentia respectand toate cerintele (rubrica “Ce trebuie sa faci”).

Pagina fiecarei campanii este structurata astfel:

Deadline – data la care se incheie campania sau, in unele cazuri, numarul minim de articole, ca in cazul acestei campanii.


Premiile campaniei – iti spunem ce premii poti castiga in aceasta rubrica.


– Rubrica “Ce trebuie sa faci” – aici vei gasi toate cerintele campaniei pe care trebuie sa le respecti in articolul tau


Metoda de acordare a premiilor – de aici afli modul in care se vor acorda premiile


Linkuri participante – lista articolelor inscrise in concurs


Formularul de inscriere – in acest formular trebuie inscrisa adresa articolului cu care te inscrii in concurs (in cadrul unor campanii este posibil sa te inscrii cu mai multe articole) si adresa ta de e-mail, la care vei fi contactat pentru a intra in posesia premiului daca te vei numara printre castigatori).

Articolul tau va aparea in lista de articole inscrise dupa ce va fi verificat daca respecta cerintele campaniei.

Dupa ce ai inscris articolul si a aparut in lista participantilor, mai ai doar sa astepti anuntarea castigatorilor la campania respectiva. Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina.

Mult succes!