Contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru a-ti promova cu succes afacerea ta on-line.

Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord ca BlogAwards să prelucreze datele mele personale în scop de marketing, pentru realizarea de comunicări comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare, prin telefon sau prin e-mail. Citeste Politica de confidentialitate

Contact Info

Lansat in Martie 2011, BlogAwards.ro este primul site romanesc care face legatura intre bloggeri si companii prin intermediul campaniilor si concursurilor!

BlogAwards este înregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pe baza declaratiei de notificare inregistrata sub nr. 23943 din 16 Decembrie 2013 si a prelucrarii notificate cu scopul “reclama, marketing si publicitate” inscrisa sub nr. 30544 inscrise in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

BlogAwards.ro a gazduit, in primii doi ani de existenta, mai mult de 140 de campanii si concursuri cu premii pentru bloggeri, la care au participat mai mult de 2000 de bloguri.

Numarul total de articole inscrise la concursurile si campaniile BlogAwards, pana pe 3 Iunie 2013, e mai mare de 3000!

Promovati-va afacerea, produsele si serviciile pe bloguri prin intermediul BlogAwards.ro!