Deadline: 3 Iulie 20202 1 Iulie 2020 
Pana la aceasta data iti poti inscrie blogul in formularul Campaniei. Blogurile participante vor fi selectate de catre sponsor, conform criteriilor mentionate mai jos, dintre blogurile inscrise in campanie.

Primii 100 de participanti vor primi cate un premiu:

 • Orice carte la alegere, cu valoarea de pana in 50 lei (cu TVA si transport inclus). Suma de 50 lei trebuie sa cuprinda si transportul (trebuie sa alegi o carte cu pretul de pana in 30 lei pentru a te incadra in cerinte. Numarul de carti care pot fi alese este foarte mare). Site-ul sponsorului va fi dezvaluit pe 30 Iunie, insa pana atunci iti poti inscrie blogul in campanie.  Transportul este suportat de catre sponsor. Poti alege o singura carte, cu valoarea de pana in 50 lei (cu TVA si transport inclus).
Ce trebuie sa faci:
1. Sa ai blog cu domeniu propriu, cu o vechime de minim 6 luni in momentul lansarii campaniei si cu DA (autoritatea domeniului) de minim 20. Poti masura autoritatea domeniului in acest link
2. Dupa ce inscrii blogul tau, sponsorul va realiza o selectie a blogurilor care pot participa in campanie. Poti participa si cu un guest post pe un alt blog, daca blogul tau nu corespunde cerintelor. In acest caz, trebuie sa inscrii adresa blogului pe care doresti sa postezi articolul tau in formular.
3. In formularul din articol posteaza adresa blogului tau.
Vor fi acordate 100 de premii garantate, constand in cate o carte la alegere, cu valoarea de pana in 50 lei (cu TVA si transport inclus) Trebuie sa alegi o carte cu pretul de pana in 30 lei pentru a te incadra in cerinte.

Formular de inscriere:

Bloguri participante:

 1. http://www.missbunica.com/
 2. https://www.ananaghi.ro
 3. https://www.catalinalungu.ro
 4. http://www.istvanbertalan.ro/
 5. http://mamacu2pui.ro
 6. http://www.missbunica.com/
 7. www.momentedeviata.ro
 8. http://irina-cristina.ro/
 9. https://funions.ro
 10. https://ianolia.ro
 11. http://la-unison.ro/
 12. https://www.uniquebymm.ro/
 13. http://asapteadimensiune.ro/
 14. https://terapiionline.ro
 15. https://cabinet-nutritie.eu
 16. https://stirimedicale.eu
 17. https://medicinaonline.eu
 18. http://www.aproapedeprieteni.com/
 19. https://veronicagavril.com/
 20. https://www.bookrhapsody.ro/
 21. http://monologpeblog.online
 22. https://99xp.ro
 23. https://jurnaluliubirii.com/
 24. https://vasileruscior.ro/